Professionel rådgivning - med udgangspunkt i din hest

Hos Egholm Hestefoder ydes rådgivning indenfor alle aspekter af hestefodring, uanset om du ønsker en fuld foderplan eller om du blot søger et tilskud til at supplere din nuværende fodring. Du får sparring på alle områder, og sammen finder vi en optimal løsning til din hest ud fra dine behov. Se mulighederne for gennemgang af din fodring her.

Vi dækker alle behov hos alle typer af heste og vores foderprogram spænder bredt. Hos os finder du kun foder og tilskud af højeste kvalitet uden nogen former for unødige tilsætningsstoffer, fyldstoffer og konserveringsmidler. Produkterne er skånsomt behandlet og fri for GMO.

Al rådgivning udføres af konsulent Janne Egholm, der har 15 års erfaring med foderrådgivning og foderplaner, og en grundig uddannelse i hestens ernæringsfysiologi (bsc. agricultural mangement - domestic animals, jordbrugsteknolog, agrarøkonom og faglært landmand - alle uddannelser med speciale i heste). Dette sikrer dig et højt fagligt niveau, og er en garanti for kompentent vejledning. 

Du har også mulighed for at få besøg af Janne Egholm i din stald, til en dybdegående gennemgang af din hest. Her er din hest 100 % i fokus, og der udarbejdes en journal over din hest med huldvurdering, muskelsætning og fodringsmæssige udfordringer. Efterfølgende modtager du en samlet vurdering samt en optimeret foderplan. 

Priser 2019:

1. gangsbesøg inkl. udarbejdelse af journal og foderplan - varighed 40-60 min: 500 kr inkl moms + 3 kr pr kørt km

Efterfølgende besøg inkl. optimering af foderplan - varighed 20-30 min: 250 kr. inkl moms + 3 kr pr kørt km